ABBAMANIA THE SHOW – 20TH ANNIVERSARY TOUR

Dancing Queen mezi revivalovými koncerty. Show, která umí zažehnout abbamánii jako žádná jiná – v roce 2025 slaví ABBAMANIA THE SHOW již 20 let na koncertních pódiích! Od svého triumfálního debutu dobyla tato show srdce tisíců fanoušků a její vystoupení bezesporu představují tu nejlepší poctu slavné švédské popové skupině.

Také v roce 2025 Vás ABBAMANIA THE SHOW společně se skvělými zpěvačkami a zpěváky, kapelou a symfonickým rockovým orchestrem zve ke svému vyznání lásky kultovní švédské čtveřici. Publikum se může těšit na vynikající zpěv, autentické kostýmy a vystoupení, spektakulární světelnou show a dobrou náladu! Pražský koncert se bude konat 29. března 2025 v O2 universu.

Výročí největší revivalové show skupiny ABBA na světě tentokrát ABBAMANIA THE SHOW oslaví na koncertní šňůře nejen v Německu, Rakousku a ve Švýcarsku, ale poprvé i v Nizozemí a České republice. „Jsme neuvěřitelně vděční a hrdí na to, že můžeme už 20 let oslavovat nesmrtelnou hudbu od ABBY“, říká Dieter Semmelmann. „Naše koncertní show spojila dohromady celé generace, nabízí cestu časem do zlaté éry pop music. Už se nemůžeme dočkat, až toto výročí oslavíme společně s našimi fanoušky a zároveň začneme psát novou kapitolu v historii skupiny ABBAMANIA THE SHOW.“

Výročí v roce 2025 nebude mít jen show, ale i Mamma Mia, legendární hit skupiny ABBA. Tento song poprvé zazněl v roce 1975 a raketovou rychlostí se proslavil po celém světě. V mnoha zemích dostal skupinu ABBA do čela hitparád a stal se takříkajíc její obchodní značkou. Fanoušci švédské čtveřice milují tento hit ve všech možných variantách – ať už jako muzikál, film nebo jeho cover verze naživo na pódiu. I po 50 letech je úspěch a nadšení z Mamma Mia neodmyslitelnou součástí světové popkultury.

ABBAMANIA THE SHOW zavede posluchače na oslnivou cestu časem do 70. a 80. let a propojí evergreeny jako Mamma Mia, Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme!, SOS a The Winner Takes It All s novými songy z koncertů Voyage do nezapomenutelného životního zážitku pro každého.

Vstupenky v prodeji v oficiální síti Ticketportal.

Top